Monday, 16 September 2013

SPECIAL OFFER SHAKLEE DARI 30/8 HINGGA 16/9

SPECIAL OFFER FROM 30/8 UNTIL 16/9. Offer ni saya buat sempena bulan MERDEKA dan sempena bulan BESDAY saya September. Jom order dan beli, tak yah tunggu dan fikir2 lagi. Lambat order anda yang rugi.

Nak tahu lanjut pm DILLA 019-7270181 (sms/whatsapp)





 

Voucher diskaun tu boleh digunakan untuk next purchase. Exclusive hanya dengan pembelian bersama Dilla sahaja, beli dengan orang lain tak de lah yer. Jangan marah.

Set-set lain pun ada offer, nak tahu lanjut kenalah pm Dilla dulu. Boleh ikut budget kawan-kawan.
Nak tanya-tanya je pun boleh, kalau terus order lagi baik. 

P/S: Niat nak membantu ramai orang sihat dan dapat kebaikan Shaklee ni

0 comments:

Follow Me