Tuesday, 1 October 2013

Gabungan terbaik ESP

ESP banyak sangat kegunaannya kerana ia adalah protein yang berasaskan soya. Protein adalah makanan utama kepada sel-sel badan kita. Sel badan adalah asas kepada seluruh sistem yang ada dalam badan seperti sistem pernafasan, sistem perkumuhan, dan sebagainya.

ESP: Gabungan Set Shaklee

Bagaimana kalau sel-sel ini tidak mendapat nutrisi ataupun zat sepatutnya untuk mengerakkan sistem-sistem penting dalam badan??? 

Maksudnya sistem-sistem dalam badan akan semakin lemah dan kita mudah jatuh sakit ataupun senang terkena penyakit kan…

Sebab itu gunanya protein untuk memastikan sel-sel badan kita sihat seteruna sistem-sistem dalam badan akan beroperasi dengan baik. Dan disebabkan itu la protein merupakan vitamin asas yang perlu diambil untuk setiap orang. Jikalau anda ambik Vitamin C tetapi tidak nampak kesannya keranan salah satu faktor adalah sel anda tidak sihat. 

ESP: Gabungan Set Shaklee

Sebab itu, ESP digabungkan dengan mana-mana produk Shaklee untuk memastikan anda mendapatkan khasiat dan kesan yang sepatutnya.  Gabungan ESP untuk;

Set Hamil – ESP dan GLA

GLA bertindak untuk mematangkan telur atau ovum sebelum proses ovulasi. Dan bila ovulasi berlaku, telur keluar matang dan boleh disenyawakan oleh sperma. 

Set Penyusuan – ESP dan Alfalfa

Alfalfa bertindak sebagai milk booster iaitu meransang pengeluaran susu dengan kaedah penyusuan yang betul. Alfalfa ini bertindak balas dengan hormon penyusuan iaitu hormon estrogen.

 

Set Kurus – ESP dan Lecithin

Lecithin bertindak sebagai pengemulsi semulajadi iaitu bertindak sebagai detergent ke atas lemak-lemak dengan  memastikan lemak-lemak terapung dalam saluran darah dan tidak melekat pada dinding membran. 
Untuk lebih banyak kegunaan lecithin boleh rujuk entri Lecithin Shaklee

Set Tenaga – ESP dan Performance Drink (PD)

Performance Drink (PD) mengandungi potassium, kalium dan natrium yang mana akan menampung kembali tenaga yang terhidrat semasa proses perpeluhan berlaku. Mengandungi perisa oren yang sangat sesuai digabungkan dan dibancuh bersama ESP.

Set Cantik – ESP dan Vitamin E

Vitamin E adalah vitamin antioksida. Memang kegunaan utamanya untuk menjadikan kulit lebih cantik dan glowing gitu. Selain itu, Vitamin E Shaklee boleh dijadikan masker bersama ESP.
Untuk mengetahui lebih banyak kegunaan Vitamin boleh rujuk di entri Vitamin E Shaklee

Set Badan Lenguh – ESP + Ostematrix

Ostematrix yang terdiri daripada Kalsium, Magnesium dan Vitamin D yang mana menjadi keperluan utama kepada tulang kita. Selain itu, ia bertindak menghilangkan lenguh-lenguh badan pada waktu malam dan anda lebih segar bangun pada waktu pagi. Ostematrix juga membantu menghilang sembelit dan melembutkan najis.

 
berminat?

Pilih dan terus hubungi sms/whatsapp saya 019-7270181 untuk dapatkan konsultasi dan harga terbaik untuk anda. 

0 comments:

Follow Me