Sunday, 24 November 2013

Berpantang dengan Shaklee


Jika anda seorang ibu yang sedang menunggu masa nak bersalin dah masih tak tau nak gunakan set berpantang yang mana satu, jom beralih kepada SET BERPANTANG SECARA MODEN SHAKLEE.


Mengapakah set ini dikatakan sangat berkesan?

Ia merangkumi semua keperluan untuk tubuh ibu sepanjang dalam tempoh berpantang. Ribuan ibu telah menggunakannya dan sangat berpuas hati.


Dengan set ini, ibu-ibu :

1- boleh start makan seawal hari pertama selepas bersalin dan ianya sangat mesra ibu bf.

2- luka pembedahan ataupun luka bersalin lebih cepat kering dan sembuh

3- badan cergas and muka berseri2 sepanjang berpantang.

4- mendapat tenaga yang cukup untuk anda menyusukan bayi anda

5- bebas daripada masalah sembelit yang teruk semasa tempoh berpantang.

6- penjimatan dari segi harga serta anda boleh sambung untuk melengkapkan tempoh penyusuan bayi anda secara ekslusif.


Photo: set berpantang u olls...gerenti tak panas, badan sihat, bayi anda pun sihat...ape tunggu lagi kawan2.....boleh yer pm ija laju2....013-3532036
TANPA JAMU, TANPA RASA PANAS & TANPA KESAN KUNING PADA BAYI!!

Jika anda seorang ibu yang sedang menunggu masa nk bersalin dah masih tak tau nak gunakan set berpantang yang ana satu, jom beralih kepada SET BERPANTANG SECARA MODEN SHAKLEE.

Mengapakah set ini dikatakan sangat berkesan?
Ia merangkumi semua keperluan untuk tubuh ibu sepanjang dalam tempoh berpantang. Ribuan ibu telah menggunakannya dan sangat berpuas hati.

Dengan set ini, ibu-ibu :
1- boleh start makan seawal hari pertama selepas bersalin dan ianya sangat mesra ibu bf.
2-luka pembedahan ataupun luka bersalin lebih cepat kering dan sembuh
3- badan cergas and muka berseri2 sepanjang berpantang.
4- mendapat tenaga yang cukup untuk anda menyusukan bayi anda
5- bebas daripada masalah sembelit yang teruk semasa tempoh berpantang.
6- penjimatan dari segi harga serta anda boleh sambung untuk melengkap kan tempoh penyusuan bayi anda secara ekslusif.

LAGI BEST.. Moms boleh continue consume set pantang shaklee ni walaupun baby jaundis..
 
LAGI BEST.. Moms boleh continue consume set pantang shaklee ni walaupun baby jaundis..
 
Berminat hubungi:
DILLA Sms/Whatsup 019-7270181
Shaklee ID 892145 
dan LIKE PAGE Danish Mama Shoppe
 
 


0 comments:

Follow Me