Wednesday, 9 July 2014

Vivix Melambatkan Penuaan

Vivix melambatkan penuaan

Bulan Julai 2014 merupakan bulan promosi bagi Vivix Shaklee Beli 6 Percuma 1 botol (bernilai RM 475). Di sini anda akan dapat PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE dan CASH BONUS yang pertama di pertengahan bulan Ogos 2014. Best kan.
Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan. Dari bahan utama Vivix boleh melambatkan penuaan wajah kita. 

Vivix bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan untuk penjagaan kesihatan lebih optimum. Vivix sesuai dihadiahkan kepada ibu bapa tersayang. Cara pengambilan Vivix hanya 1 sudu teh sehari. Jadi sebotol Vivix tu boleh tahan sebulan. Vivix amat sesuai untuk yang tidak suka makan pil atau kapsul.

Jangan lepaskan peluang ini, dapatkan Vivix anda HARI INI. Beli 6 Percuma 1 ataupun anda juga boleh beli 2 Botol PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE juga.


* These statement have not been evaluated by the Food & Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or preventary disease.0 comments:

Follow Me