Tuesday, 23 September 2014

Testimoni Dilla selepas ambil Shaklee

Assalammualaikum semua

Hari ni Dilla nak share testimoni sendiri selepas menggunakan produk Shaklee. Tujuan utama nak menyusukan anak dan badan lebih sihat. Tak sangka dapat Bonus, berat badan turun. Patut Dilla rasa badan sekarang lebih ringan. Cuba lihat ni berat sebelum dan selepas

Berat sebelum 57.4 kg (14/7/14)





dan

Berat selepas 52 kg


Berat badan Dilla turun 5.4 kg selepas 2 bulan. Dilla ni berat susah sikit nak turun tapi naik bukan main senang je. Alhamdulillah Shaklee banyak membantu dengan izin Allah. Dilla cuma amik set asas menyusu je. Sekarang tengah konsisten nak amik Omega Guard untuk turunkan kolestrol dan buang lemak tu. Tinggi gak kan bacaan tu. Ini set yang Dilla ambil



Jika kawan-kawan nak cuba produk Shaklee dan inginkan konsultasi percuma dari Dilla boleh je cari Dilla di Facebook atau Page Dilla (Kecantikan Terindah)

Dilla
Kaya dan Berjaya
019-727 0181 (sms/whatsapp)

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

bagusnya produk ni kan.

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah petang di sini...terima kasih sudi singgah dan follow blog Diana...Diana ada cuba produk shaklee ni....memang bagus...

Follow Me