Saturday, 10 December 2016

Gojes Skin

GOJES SKIN Terhasil dari gabungan 3 CPG Obscession tetapi formulanya lagi ADVANCE dan kesannya 3 kali ganda lagi hebat ๐Ÿ˜ฑ. Rasa Anggur yang sedap ๐Ÿ˜. Gojes Skin ni adik-beradik dengan Fantabulous Skincare tau.

Gojes Skin 


Alhamdulillah ramai yang nakkan #GojesSkin๐Ÿ’ƒ. Ini semua gara-gara testimoni dari wanita-wanita gojes yang dah cuba trial Gojes Skin ๐Ÿ˜‰. 

==== KEBAIKAN GOJES SKIN ====
❤ mengurangkan kedutan halus
❤ menyingkirkan toksik dalam badan
❤ menegang dan anjalkan kulit
❤ mencerahkan kulit
❤ mengecilkan pori2 kulit muka
❤ kulit lebih gebu dan lembab
❤ menaikkan seri rona merah pada kulit muka
❤ memudarkan parut 5x ganda lebih cepat

==== KEGUNAAN ====
❤ supplement ini untuk kegunaan 15-45 hari
❤ 1 sachet makan utk 3 hari
❤ kalau nak kesan cepat boleh makan 1 sachet utk 2 hari
❤ nak kesan lebih cepat boleh makan 1 sachet setiap hari
❤ koyak sachet dan terus tuang dalam mulut. boleh simpan di dalam peti sejuk utk makan keesokan hari.

❤ kesan sama cuma kadar tempoh berhasil  ikut cara di ambil
❤ 2 minggu nampak kesan  kalau makan 1 sachet 1 hari
❤ 1 bulan nampak kesan kalau makan 1 sachet utk 2 atau 3 hari

==== PANTANG LARANG =====
❤ Period tak boleh makan
❤ ibu mengandung dan menyusukan anak berumur 3 bulan ke bawah tak boleh makan
❤ pengidap penyakit CYST dan THYROID tak boleh makan


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Sunday, 6 November 2016

Candy Doll Foundation Fantabulous Skincare

Candy Doll Foundation ( Facial Tratment Foundation )

Fantabulous Beaute’ All-in-One Candy Doll Foundation merupakan satu produk “miracle” terkini yang mempunyai kelebihan yang sama seperti BB Cream, CC cream dan Foundation dengan kebolehannya untuk memperbaiki dan meratakan tona kulit, sekaligus menjadikan wajah anda kelihatan lebih berseri serta-merta.

In short : All in one Candy Doll Foundation = Pelembap + pelindung sinaran UV + krim asas muka + agen anti-penuaan + bedak asas Sebab tu All-In-One!


Candy Doll Foundation 


Ciri- Ciri & Kelebihan Fantabulous Beaute ‘All-In-One Candy Doll Foundation’:
* Wajah tetap kelihatan semulajadi setelah diaplikasi seperti tidak mengenakan sebarang solekan.
* Memberi litupan sama seperti bedak asas, namun, teksturnya yang lebih ringan dan tipis tidak menyumbatkan pori-pori sekaligus wajah kelihatan tidak berminyak.
* Mengandungi Multi-Vitamins yang membantu memperbaiki kulit dari semasa ke semasa:
* Menyerupai BB Cream / CC Cream


Kandungan Beaute ‘All-In-One Candy Doll Foundation’::
• Macadamia Oil - Memberi kelembapan kepada kulit sepanjang hari.
• Vitamin B3 - Mengandungi agen yang dapat mengembalikan keserian semulajadi wajah anda.
• Oat Extract - Menyuburkan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru bagi mengekalkan keremajaan kulit.
• Silk Protein - Mengandungi agen yang bertindak untuk melembutkan, menghaluskan dan menghasilkan tona warna kulit yang sekata.
• Collagen & Argan Oil - Memperbaiki tesktur permukaan kulit dan membantu mengurangkan garis-garis halus dan tanda penuaan.
• Vit E dan Vit c


Kelebihan tambahan

SPF 50 - Perlindungan lebih daripada sinaran cahaya UVA & UVB
Vitamin C - Anti-oksida yang membantu memperbaiki penampilan sun damaged skin, mengurangkan keradangan, menggalakkan penghasilan kolagen, mengurangkan hyper pigmentation dan meningkatkan keberkesanan sunscreen.

Warna : Natural @ Light / 10gm

Cara pakai Candy doll

Cara pakai candydoll foundation:-
1) Ambil span & basahkan / guna jari pun boleh.
2) Lepas basahkan span terus calitkan span ke foundation.
3) Ketebalan calitan terpulang pada citrasa individu.
4) Sapu kat muka kuat2 agar foundation melekat dengan elok di wajah. 

Selamat Mencuba



Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Kecantikan Terindah
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Wednesday, 26 October 2016

Fantabulous Skincare

๐Ÿ’ Apakah kandungan FANTABULOUS SKINCARE?

FB SkinCare menggunakan ekstrak BUAH – BUAHAN sebagai bahan utamanya, ekstrak ini sudah sangat dikenali berkhasiat untuk mencerahkan kulit dan mengatasi pigmentasi serta menstabilkan postur dan tona kulit (yang berminyak jd normal, yang kering jadi normal). Maka dengan ini FB SKINCARE sudah dikaji secara klinikal sesuai untuk semua jenis kulit dan semua masalah kulit .

• Selain ekstrak buah - buahan, FB SKINCARE mengandungi vitamin A, C, dan E. Vitamin A YANG boleh membantu untuk mengeringkan jerawat dan menjadikan jerawat enggan muncul lagi, dan dalam ertikata lain jerawat sudah mati. Vitamin C sangat berguna untuk mencerahkan warna kulit secara alami, sehingga warna kulit tidak putih pucat, tetapi putih merona dengan sentuhan pink segar merona di pipi anda sehingga kecantikan anda terlihat secara semulajadi.

• FB SKINCARE TIDAK menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. Zat berbahaya ini boleh menyebabkan alahan kepada kulit.

Fantabulous Skincare 



Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Kecantikan Terindah
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com


Follow Me