Sunday, 23 April 2017

Promosi April... Gojes Skin

Hai Gojes πŸ‘°.

Bulan April ni Gojes Skin ada buat tawaran istimewa tau. Rugi kalau korang tak grab masa promosi ni. Kata nak cantik gebu di hari raya. Inilah masanya. Tunggu apa lagi.


Gojes Skin


Mencari suplimen semua dalam satu? Tak sempat nak makan 2-3 suplimen dalam sehari? Ni diaaaa..

GojesSkin jawapannya, semua dah lengkap 😍. Hanya 1 sachet uolls dapat semua kebaikan ini πŸ‘‡.
🌸 recharge 
🌸 detox 
🌸 tightening 
🌸 firming 
🌸 whitening 
🌸 lightening 
🌸 young 
🌸 glowing 
🌸 flawless 
🌸 moisterizing 

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Wednesday, 8 March 2017

Selamat hari wanita sedunia

Don't cry, lets Gojes πŸ‘°.


Gojes Skin


Semoga wanita-wanita di dunia ini tabah menghadapi dugaan dan cabaran hidup. Hadiahkan wanita tercinta uols set Gojes Skin.

#MamaQDShoppe #MamaQD #GojesSkin

Friday, 24 February 2017

5 fungsi utama Gojes Skin

Gojes Skin supplement baru berasaskan dari buah blueberry, rasberry, elderberry, acaiberry, blackberry yg berkualiti tinggi. Semua adik beradik berry kami combinekan dalam 1 sachet GS. Sebab tu kesan GS cepat dan pantas. Setiap buah berry terkandung pelbagai khasiat dan fungsi. Nak tau apa fungsi2 utama GS? Boleh baca info penting di bawah πŸ‘‡

fungsi utama gojes skin

.
5 Fungsi utama yang dapat merawat sistem dalaman dan luaran anda dengan GS
Antaranya ialah:
.
πŸ‘‰ FIRMING :
✔Merawat dan menganjalkan otot-otot yang kendur menjadi lebih tegang
.
πŸ‘‰ ANTI AGING :
✔Menghilang dan menghapuskan kedutan pada wajah anda.
✔Menampakkan wajah anda kelihatan lebih muda dari usia anda
✔Membuat sel-sel kulit mati dan menghasilkan kulit lebih halus dan lembut
.
πŸ‘‰WHITENING :
✔Membuatkan kulit lebih cerah
✔Menghilangkan sunburn pada muka
.
πŸ‘‰FLAWESS :
✔Menaikkan rona merah pada pipi
✔Memudarkan parut 5 kali ganda lebih pantas
✔Menghilangkan jerawat
✔Memudarkan jeragat
.
πŸ‘‰DETOX :
✔Melancarkan sistem dalaman (Melawaskan sistem pencernaan)
✔Membuang toksik dalam badan
✔Mengawal nafsu makan (kurang lapar)
.
Berminat nak mencuba supplement yg berasaskan buah berry? Harga mampu milik. Whatsapp lelaju

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Wednesday, 15 February 2017

Kandungan bahan dalam Gojes Skin

Ada yang tanya Mama QD apa kandungan bahan dalam Gojes Skin ni? Dan kenapa kesan Gojes Skin cepat dan pantas pada kulit? 

Untuk pengetahuan uolls, Gojes Skin diperkayakan dengan pelbagai buah yang mengandungi vitamin tinggi seperti :- 
πŸ‡ rasberry
πŸ‡ blackberry
πŸ‡ blueberry
πŸ‡ elderberry 
πŸ‡ acaiberry 
πŸ‹ lemon 
🍏 apple stemcell


Kandungan bahan dalam Gojes Skin


Gojes Skin hanya suplemen dan tiada bahan terlarang didalamnya. Ia hanya buah-buahan je 😘.
GOJES SKIN πŸ‘°

==== KELEBIHAN GOJES SKIN ====
❤ mengurangkan kedutan halus
❤ menyingkirkan toksik dalam badan
❤ menegang dan anjalkan kulit
❤ mencerahkan kulit
❤ mengecilkan pori2 kulit muka
❤ kulit lebih gebu dan lembab
❤ menaikkan seri rona merah pada kulit muka
❤ memudarkan parut 5x ganda lebih cepat

==== KEGUNAAN ====
❤ supplement ini untuk kegunaan 15-45 hari
❤ 1 sachet makan utk 3 hari
❤ kalau nak kesan cepat boleh makan 1 sachet utk 2 hari
❤ nak kesan lebih cepat boleh makan 1 sachet setiap hari
❤ koyak sachet dan terus tuang dalam mulut. boleh simpan di dalam peti sejuk utk makan keesokan hari.
❤ kesan sama cuma kadar tempoh berhasil  ikut cara di ambil
❤ 2 minggu nampak kesan  kalau makan 1 sachet 1 hari
❤ 1 bulan nampak kesan kalau makan 1 sachet utk 2 atau 3 hari

==== PANTANG LARANG =====
❤ Period tak boleh makan
❤Ibu mengandung dan menyusukan anak berumur 3 bulan ke bawah tak boleh makan
❤ Pengidap penyakit CYST dan THYROID tak boleh makan

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Testimoni Gojes Skin - Jerawat kecut dan kering

Baru ambil 4 sachet Gojes Skin, ada perubahan pada kulit. Ruam dan jerawat dah kering dan kecut. Tinggal parut jerawat. Itupun dia ambil satu sachet untuk 2 hari. Kalau ambil satu sachet sehari, lagi cepat kesan tu 😍.


Testimoni Gojes Skin


Inilah suplemen All in 1 yang paling best abad ini. Mama QD pun suka Gojes Skin.


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Pantang larang ketika ambil Gojes Skin

Pantang larang ketika ambil Gojes Skin. Nak cantik kenalah pantang sikit, barulah Gojes πŸ‘°. Betul tak? Tapi pantang larang ni takdelah berat dan susah mana pun. Mesti uolls boleh ikut. 


Pantang larang ketika ambil Gojes Skin

Pantang larang ketika ambil Gojes Skin :-
1) Elakkan ambil minuman berkafein dan berkarbonat 
2) Tidak boleh di ambil ketika Period
3) Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung dan menyusukan anak berumur 3 bulan ke bawah
4) Penghidap penyakit Cyst dan Thyroid tidak boleh ambil

Banyakkan minum air masak sekurang-kurangnya 3 liter sehari untuk membantu penyerapan vitamin dalam badan.

Tunggu apa lagi, nak GOJES di hari raya nanti. Ambil Gojes Skin dari sekarang.

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Tuesday, 14 February 2017

Cara makan Gojes Skin

Cara makan Gojes Skin ialah ambil satu sachet. Koyak sachet dan kemam. Rasa anggur yang sangat sedap. Atau boleh dibancuh dengan air. Waktu yang sesuai diambil ketika malam sebelum tidur. Ini kerana waktu malam kita berehat dan ia lebih memberi kesan maksimum.


Cara makan Gojes Skin


Satu sachet tu boleh juga dimakan untuk 2-3 hari.

==== PANTANG LARANG =====
❤ Period tak boleh makan
❤ ibu mengandung dan menyusukan anak berumur 3 bulan ke bawah tak boleh makan
❤ pengidap penyakit CYST dan THYROID tak boleh makan


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Testimoni Gojes Skin - Kulit Glowing

Best makan Gojes Skin ni. Baru hari ke-3 ambil kulit muka nampak glowing dan pori-pori kat muka makin mengecil. Badan pun rasa segar πŸ’ƒ.

Ingat nak makan 1 sachet untuk 2 hari, tapi tak sanggup nak simpan sebab rasanya yang sedap. Jadi habiskan je 1 sachet setiap hari 😍.


Testimoni gojes skin


Inilah suplemen All in 1 yang paling best abad ini. Mama QD pun suka Gojes Skin 😘.

#MamaQDShoppe #TeamMamaQD #AgenMelaka #DropshipWanted #TeamFie #GojesSkin #TestimoniGojesSkin

πŸ“± Mama QD 019 727 0181

LIKE PAGE πŸ‘‰..... https://www.facebook.com/Gojes-Skin-Melaka-164698736954904/
Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Gojes Skin suplimen terbaik

Mencari suplimen semua dalam satu? Tak sempat nak makan 2-3 suplimen dalam sehari? Ni dia yang uolls perlukan.


Kebaikan Gojes Skin

Gojes Skin jawapannya, semua dah lengkap 😍. Hanya 1 sachet uolls dapat semua kebaikan ini πŸ‘‡.

🌸 recharge 🌸 detox 🌸 tightening 🌸 firming 🌸 young
🌸 whitening 🌸 lightening 🌸 glowing 🌸 flawless 
🌸 moisterizing 

Tunggu apa lagi, dapatkannya hari ini.

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Monday, 13 February 2017

Testimoni Gojes Skin - Badan bertenaga

Ada yang ambil Gojes Skin ni badan lebih bertenaga. Tak makan nasi pun ok je πŸ’ƒ. Kalau macam nilah boleh slim ni.  Ini testimoni dari salah seorang pengguna Gojes Skin.


Testimoni Gojes Skin


Inilah suplemen All in 1 yang paling best setakat ini. Mama QD pun suka Gojes Skin. 


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Agen Gojes Skin di Melaka


Assalamualaikum semua.

Mama QD agen Gojes Skin di Melaka 😍. Pos seluruh Malaysia.

      Ready stok
πŸ“­ Free pos 
🎁 Free gift
πŸ‘° Free consultation
🌎 COD area Ayer Keroh dan Bukit Katil



Agen Gojes Skin di Melaka


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Rahsia cantik dengan Gojes Skin

Ada yang tanya apa kandungan dalam Gojes Skin ni? Dan kenapa kesan Gojes Skin cepat dan pantas? 

Gojes Skin diperkayakan dengan pelbagai buah yang mengandungi vitamin tinggi seperti :- 

πŸ‡ rasberry
πŸ‡ blackberry
πŸ‡ blueberry
πŸ‡ elderberry 
πŸ‡ acaiberry 
πŸ‹ lemon 
🍏 apple stemcell


Gojes Skin


Gojes Skin hanya suplemen dan tiada bahan terlarang didalamnya. Hanya buah-buahan je 😘

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Tuesday, 7 February 2017

Vitamin C dalam Gojes Skin

Kenapa Mama QD memang rekemen awak2 untuk cuba GojesSkin? Salah satu sebab, dalam gojes skin ni ada Vitamin C yang berasaskan buah lemon. Tahu kan betapa penting Vitamin C untuk tubuh badan kita?


Gojes Skin


KEBAIKAN VITAMIN C  : 

πŸ‹ Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
πŸ‹Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
πŸ‹Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
πŸ‹ Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
πŸ‹ Anti penuaan dan anti kedut
πŸ‹ Mengatasi masalah resdung dan alahan

Dalam 1 sachet Gojes Skin, ada macam2 vitamin lain lagi. Hanya dengan 1 sachet boleh dapat pelbagai kesan pada tubuh badan kita 😍

Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Thursday, 2 February 2017

Gojes Skin - Suplemen semua dalam satu

Nak kulit cerah? Nak rawat masalah jerawat? Nak rawat masalah parut? Nak rawat masalah kulit berminyak dan kusam? Nak rawat masalah sukar membuang?Nak firm kan body? Nak rawat masalah tumit kaki pecah2? Nak rawat masalah kulit gugur?

Awak boleh rawat dengan #GojesSkin ni. Hanya Koyak sachet dan telan. Mudah kan. Hanya 1 sachet boleh rawat macam2 masalah 😍.


Gojes Skin


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Wednesday, 1 February 2017

Gojes Skin - New Suplement


Wah Gojes Skin dah ada baju barulah. Cute 😍. Warna yang ceria dah gojes. 


Gojes Skin


==== KEBAIKAN GOJES SKIN ====
❤ mengurangkan kedutan halus
❤ menyingkirkan toksik dalam badan
❤ menegang dan anjalkan kulit
❤ mencerahkan kulit
❤ mengecilkan pori2 kulit muka
❤ kulit lebih gebu dan lembab
❤ menaikkan seri rona merah pada kulit muka
❤ memudarkan parut 5x ganda lebih cepat


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Monday, 2 January 2017

Kebaikan Gojes Skin

πŸ‘° GOJES SKIN πŸ‘°

==== KEBAIKAN GOJES SKIN ====
❤ mengurangkan kedutan halus
❤ menyingkirkan toksik dalam badan
❤ menegang dan anjalkan kulit
❤ mencerahkan kulit
❤ mengecilkan pori2 kulit muka
❤ kulit lebih gebu dan lembab
❤ menaikkan seri rona merah pada kulit muka
❤ memudarkan parut 5x ganda lebih cepat



==== KEGUNAAN ====
❤ supplement ini untuk kegunaan 15-45 hari
❤1 sachet makan utk 3 hari
❤ kalau nak kesan cepat boleh makan 1 sachet utk 2 hari
❤ nak kesan lebih cepat boleh makan 1 sachet setiap hari
❤ koyak sachet dan terus tuang dalam mulut. boleh simpan di dalam peti sejuk utk makan keesokan hari.

❤ kesan sama cuma kadar tempoh berhasil  ikut cara di ambil
❤ 2 minggu nampak kesan  kalau makan 1 sachet 1 hari
❤ 1 bulan nampak kesan kalau makan 1 sachet utk 2 atau 3 hari

==== PANTANG LARANG =====
❤ Period tak boleh makan
❤ ibu mengandung dan menyusukan anak berumur 3 bulan ke bawah tak boleh makan
❤ pengidap penyakit CYST dan THYROID tak boleh makan


Mama QD
SMS/Whatsapp 019 727 0181
FB Page : Gojes Skin Melaka
IG : @mama_qd_rich
Email : fadilaz2983@gmail.com

Follow Me